Vinteren har måske synes lang for mange, også grundet pandemien. Mange glæder sig helt sikkert til at gå ind i sommermånederne og kunne nyde solen udenfor.

Sommeren er manges favorit, da dagene bliver længere og naturen springer. Med sommeren kommer mange ting, inklusivt en lidt anden nuance af huden.

Rejser er ikke sikret

Sommeren er ofte en tid som folk bruger som en rejsetid. Folk flygter ned til syden til mad, drinks og ikke mindst varme.

Rejselysten er helt sikker ikke blevet mindre efter en lang nedlukning, og derfor er det sandsynligvis et af de første ting på ønskelisten når grænserne åbner.

Den danske sommer er skøn, men den kan ikke sammenlignes med en sommer i Italien eller Grækenland, og den lækre kulør som mange søger kan den danske sommersol ikke helt leve op til. Heldigvis kan man snyde lidt med nogle ting heriblandt kuløren.

Smutvejen til en flot farve – prøv Vita Liberata

Om man blot er træt af vinterfarven, eller ikke synes den danske sol giver nok, er det et held at der findes en løsning på dette. Mange er storforbrugere af selvbruner, som giver huden en flot tone magen til solens påvirkning.

Det er en smart løsning for dem som føler sig bedre tilpas i en solbrun krop. De kommer i mange forskellige mærker og formularer, som alle har hver sin funktion. Der er forskellige præferencer i forhold til både farve og hvordan den påføres.

Mærket Vita Liberata har udarbejdet en lang række produkter og muligheder for en smuk sommerglød. Ønsker du at læse mere og se de forskellige produkter så find Vita Liberata hos Green Harmony. De tilbyder et stort udvalg til en hver smag og hudtype, så du kan finde den selvbruner som passer til dine ønsker og behov.