Trænger din stue til en makeover? Men er pengene små? Bare rolig. I denne artikel får du gode tips til en budgetvenlig makeover af stuen. Du vil få gode tips til at udvælge de områder, hvor du for få penge kan gøre en kæmpe forskel. Du kan eksempelvis komme rigtig langt med noget billig maling samt nogle få nye pynteting. Læs med videre og få lækker boliginspiration til stuen.

Sådan er du sikker på at købe billig maling af god kvalitet

Noget af det, der kan skabe det meste friske pust til stuen, er nye farver på væggene. Maling kan være dyrt. Du kan dog godt finde noget billigt maling, der stadig dækker godt. Det kræver blot, at du udvælger malingen nøje. Byggemarkedernes egne malinger er ofte ikke af særlig god kvalitet. De producerer det nemlig ikke selv, så den eneste måde at skære omkostningerne ned på, er ved at skære ned på kvaliteten. Det kommer så til udtryk, når du enten skal male mange gange, eller når malingen skaller af.

Vær derfor omhyggelig med at vælge et sted, der selv producerer og sælger deres maling. Derved skæres prisen på grund af et mindre led, der skal tjene penge på malingen, og ikke på kvaliteten af malingen. Læs mere her, hvis du gerne vil høre mere om billig maling af høj kvalitet.

Indretningstips til stuen

Når du vælger farve, så husk, at lyse farver får rummet til at virke større og mere åbent. Vælg en grundbelysning samt noget gult, varmt hyggebelysning. Du kan mange steder købe et tæppe til sofaen til 100 kr. Kombiner det med et par pyntepuder, der matcher. Sæt nogle grønne planter i vinduet, som skaber liv i rummet. Vælg til sidst et lækkert, blødt gulvtæppe med lang luv til at have under sofabordet. Her har du opskriften på den perfekte hyggekrog i stuen.